Μακρόπνοο σχέδιο

            Το είχα ακούσει πριν αρκετά χρόνια σε μια συζήτηση. Τότε  κούνησα το κεφάλι μου και σκέφτηκα μέσα μου: « Κρίμα γιατί είναι σοβαρός και διαβασμένος άνθρωπος. Είναι για το Δαφνί! Η τρέλα δεν κάνει διακρίσεις».  Τώρα ψάχνω να τον βρω και να του πω πόσο δίκιο είχε.
            Το σχέδιο είναι μακρόπνοο και θα εφαρμοστεί σε βάθος πολλών δεκαετιών.




Βασικούς στόχους έχει:
  •  Μείωση του πληθυσμού της γης
  • Δημιουργία δύο κοινωνικοοικονομικών τάξεων
  • Αύξηση διαφορών εισοδήματος και πλούτου
  • Προστασία του περιβάλλοντος προς όφελος της ελίτ
  • Αντικατάσταση εθνών με παγκόσμιες επαρχίες
  • Μείωση οικονομικών διαφορών ανάμεσα σε περιοχές του πλανήτη

 Σε πολλά χρόνια από τώρα θα υπάρχουν δύο τάξεις στην Ελλάδα:
  • Οι αφέντες
  • Οι υπηρέτες

            Οι αφέντες θα είναι Έλληνες  και Ευρωπαίοι απόγονοι της σημερινής ελληνικής και ευρωπαϊκής πολιτικοοικονομικής ελίτ. Θα αποτελούν το 10-20% του πληθυσμού και θα έχουν συγκεντρώσει όλο το πλούτο. Θα διαμένουν σε προάστια μέσα στο φυσικό περιβάλλον. Θα είναι οι μόνοι που θα έχουν αυτοκίνητο η μοτοσυκλέτα και οι μόνοι που θα ταξιδεύουν αεροπορικώς.
            Οι υπηρέτες θα  είναι απόγονοι λαθρομεταναστών και φτωχών Ελλήνων. Θα δουλεύουν σκληρά για να συντηρούνται ίσα-ίσα στη ζωή. Θα διαμένουν σε εργατικές κατοικίες μέσα στη πόλη και θα μετακινούνται με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εκτός των αεροπλάνων.  Το μόνο που πιθανώς να τους επιτρέπεται να έχουν στη κατοχή τους θα είναι μια κατοικία.
            Οι Έλληνες θα έχουν μειωθεί από την υπογεννητικότητα και την οικονομική ανέχεια. Ο συνολικός πληθυσμός θα έχει μειωθεί και οι απόγονοι των μεταναστών θα είναι περισσότεροι από τους απόγονους των Ελλήνων.  

            Γιατί άλλαξα την άποψη μου και από εκεί που θεωρούσα τρελό τον άνθρωπο που το είπε , τώρα σκέφτομαι ότι μπορεί και να είχε δίκιο; Γιατί διαπίστωσα ότι προς τα εκεί βαδίζουν όλες οι εξελίξεις.
            Αφού μας πήραν τις καταθέσεις ήρθε ο Τσίπρας για να μας πάρει και τα ακίνητα. Πιθανώς να μας επιτρέψουν να κρατήσουμε μια πρώτη κατοικία.
            Η μεσαία τάξη τείνει να αφανιστεί. Από τη μια έχουμε ένα μικρό ποσοστό πλούσιων και από την άλλη πολλούς φτωχούς.
            Γίνεται σκοτωμός στον εργασιακό τομέα για θέσεις 500-600 ευρώ το μήνα. Συναγωνίζονται χιλιάδες υποψήφιοι. Το ποσό αυτό είναι ίσα-ίσα αρκετό για να συντηρηθεί κανείς στη ζωή. 
            Η τάση των περισσότερων αμοιβών είναι πτωτική. Σε λίγο οι περισσότεροι εργαζόμενοι θα αμείβονται με 500-1000 ευρώ ενώ λίγοι θα είναι σε υπερδεκαπλάσια επίπεδα. 
            Σιγά-σιγά γίνεται νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών.
            Δραματική πτώση στις πωλήσεις αυτοκινήτων
            Φτωχές χώρες όπως η Κίνα και η Ινδία συνεχώς αναπτύσσονται κλπ
            
            Το σχέδιο εφαρμόζεται με αργούς ρυθμούς για να μη γίνει αντιληπτό. Ήδη φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα. Το σχέδιο δεν αφορά μόνο την Ελλάδα αλλά όλη την ΕΕ και τον κόσμο. Η Ελλάδα είναι πρώτη χώρα που γίνεται ένα τεστ. Από τα αποτελέσματα του τεστ θα γίνει προσαρμογή πριν την εφαρμογή και σε άλλες χώρες.
            Εάν ισχύει το σενάριο αυτό, τότε οι πολιτικοί δεν θέλουν το καλό μας αλλά το κακό μας. Προσπαθούν μέσω της προπαγάνδας και της πλύσης εγκεφάλου να συμφωνήσουμε και εμείς σε μέτρα που θα φέρουν τη καταστροφή μας. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι αυτοί, τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους να είναι μέσα στη κάστα των αφεντών και να μας βάλουν εμάς, τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας να τους υπηρετούμε στους αιώνας των αιώνων. 
Προσέχετε τι κάνουν τελικά και όχι τι λένε!  

Πάρις Ν