Υπερσυμπίεση ΝΔ

Τις πληροφορίες τις έχω διαβάσει όλες εδώ μέσα. Εγώ απλά κάνω την επιλογή των διαφόρων σημείων και βγάζω τα συμπεράσματα. Ξαναπαραθέτω το γράφημα από προηγούμενο άρθρο (4 Τάσεις στη κεντροδεξιά) για να μπορέσει ο αναγνώστης να το παρακολουθήσει με ευκολία. Αυτή τη στιγμή η ΝΔ καταλαμβάνει σχεδόν όλο το χώρο της κεντροδεξιάς. Ένα μικρό κομμάτι έχει η ΧΑ πάνω αριστερά και ένα πολύ-πολύ μικρό κάποια φιλελεύθερα κόμματα κάτω δεξιά. Η Νέα Αρχή βρίσκεστε στο χώρο προς το κέντρο.
Η ΧΑ βρίσκεται στο χώρο της ακραίας λαϊκής δεξιάς. Λογικό είναι όπως περιγράφεται και στο προηγούμενο άρθρο (Μετεξέλιξη Χρυσής Αυγής) να κινηθεί προς τα κάτω και να καταλάβει το χώρο της λαϊκής δεξιάς γιατί υπάρχουν συντριπτικά περισσότεροι ψήφοι εκεί. 
Η Δημιουργία Ξανά, η Δράση, ο Μητσοτάκης και άλλοι πολιτικοί της ΝΔ βρίσκονται στο φιλελεύθερο χώρο. Εάν δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο εκεί σαν εξέλιξη των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ  (βλ. Διάσπαση σε ΝΔ και Ποτάμι) θα καταληφθεί και αυτός ο χώρος. Μένει η άκρα δεξιά (εθνικοφιλελεύθεροι) που εκφράζεται από τον Γεωργιάδη και τον Βορίδη. Εάν αυτοί (η κάποιοι άλλοι) αποφασίσουν να καταλάβουν και αυτό το χώρο, θα μείνει η ΝΔ με ένα πολύ μικρό κομμάτι στη μέση. Από το πρώτο κόμμα της κεντροδεξιάς θα γίνει το τελευταίο. Αμάν και πότε! Να αξιωθώ να το δω και μετά ας γίνει ότι θέλει!
Απευθύνω έκκληση στο Μιχαλολιάκο και το Τζήμερο (το Φενέκο, το Σκυλακάκη κ.α.).  Εκπροσωπώ και άλλους σαν και εμένα. Έχουμε πράγματι ιδεολογικές διαφορές. Έχουμε όμως κάτι κοινό, έναν εχθρό που είναι η ΝΔ. Με θράσος και αυθάδεια έχει μονοπωλήσει το χώρο της κεντροδεξιάς και έχει καταστρέψει την Ελλάδα. Καιρός να δώσουμε ένα τέλος στα μονοπώλια του πολιτικού συστήματος!

Άρης Π