Να ξεκουμπιστούν να φύγουν 1

Οι ξένοι είναι τελείως άσχετοι με την ελληνική πραγματικότητα. Έχουν απλώσει τις μυστικές τους υπηρεσίες σε όλη την Ελλάδα αλλά δεν ασχολούνται με το βασικότερο. Δεν ψάχνουν να βρουν τι σκέφτεται και θέλει ο κόσμος. Μας φόρτωσαν τον Μητσοτάκη. Όλοι καταλαβαίνουμε ότι «έβαλαν το χεράκι» τους. Το παρατσούκλι του πατέρα Μητσοτάκη είναι Δράκουλας. Πάρα μα πάρα πολλά έχουν ακουστεί για την οικογένεια: αρχαιοκαπηλία, υπόθεση Siemens, υπόθεση Χριστοφοράκου, στενές σχέσεις με την εγχώρια διαπλοκή, ύποπτες επαφές με ξένα κέντρα κλπ. Δεν είναι μόνο αυτά αλλά και πολλά άλλα.

Μας «πίνουν το αίμα» επί δεκαετίες. Χρεοκόπησαν τη χώρα, κατέστρεψαν την οικονομία και διέλυσαν το κράτος. Μας έχουν κατακλέψει. Έχουν κάνει αμύθητες περιουσίες που φθάνουν για να ζουν μέσα στη χλιδή ακόμη και τα δισέγγονα τους. Γιατί δεν φεύγουν επιτέλους; Γιατί μας έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο και δεν λένε να κουνήσουν; Ο κόσμος θέλει να απαλλαγεί από όλα αυτά τα παράσιτα. Ο κόσμος δεν θέλει Μητσοτάκηδες, Καραμανλήδες, Σαμαράδες και λοιπούς κερατάδες. Δεν θέλει τζάκια, πλουσιόπαιδα, Κολεγιόπαιδα, ευνοιοκρατία και οικογενειοκρατία.
 Ίσως είναι η αιτία που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ ενώ ήξεραν ότι όποιος και να βγει, η ίδια κατάσταση θα είναι. Τα ίδια θα είναι είτε έτσι είτε αλλιώς, τουλάχιστον να μην είναι στην εξουσία αυτοί που μας κατέστρεψαν και μας εξόντωσαν. Αυτά που γίνονται τώρα είναι πολύ χειρότερα από όσα γινόντουσαν πριν. Οι πολίτες όμως είναι ήσυχοι.
Ο ένας λόγος είναι ότι η αντίδραση υποκινούνταν κυρίως από την αριστερά και την άκρα δεξιά. Τη ΧΑ την έχουν τελείως εξουδετερώσει με τη νομική υπόθεση. Οι Συριζαίοι δεν αντιδρούν. Έχει μείνει μόνο ένα μικρό τμήμα της αριστεράς να αντιδράσει. Και αυτοί είναι συγκρατημένοι γιατί κατά βάθος δεν θέλουν να ρίξουν τη κυβέρνηση και να έρθει η ΝΔ.
 Ο σημαντικότερος λόγος που δεν αντιδρά τόσο ο κόσμος είναι για το ποιοί είναι στη κυβέρνηση. Οι Συριζαίοι δεν ευθύνονται για την χρεοκοπία, την καταστροφή της οικονομίας και την κατάντια της χώρας. Έχουν διεισδύσει βέβαια κάποιοι ΠΑΣΟΚΟΙ αλλά δεν ήταν πρώτης γραμμής. Έτσι ο λαός δείχνει μεγαλύτερη ανοχή. 

συνεχίζεται στο επόμενο...