Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης

Κατ’ αρχάς πρέπει να σας επιπλήξω ότι λέτε ανακρίβειες. Κατηγορείτε τη ΝΔ του Μητσοτάκη ότι είναι φλώροι. Εντάξει, ο Μητσοτάκης και ο Χατζηδάκης είναι μεγάλοι φλώροι. Ο Άδωνις Γεωργιάδης όμως δεν είναι φλώρος, είναι καραγκιοζάκος. Ο Σταϊκούρας δεν είναι φλώρος αλλά φλώγος. Ο Φορτσάκης σε καμία περίπτωση δεν είναι φλώρος, είναι φλούφλης. Μετά κάποιοι άλλοι όπως ο Βαρβιτσιώτης, ο Δένδιας, ο Σκρέκας, ο Κεδίκογλου δεν είναι φλώροι αλλά ψιλοφλώροι. Υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ φλώρων και ψιλοφλώρων.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι φλώρες (θηλυκοί φλώροι).  H κυρα-Σοφία (Βούλτεψη) δεν είναι φλώρα αλλά θείτσα. Η θεία Ντόρα είναι και θείτσα και φλώρα. Ο Αθανασίου δεν είναι φλώρος αλλά μπαρμπούλης. Καλαφάτης, Γκιουλέκας, Χαρακόπουλος, Καράογλου, Τζαβάρας σίγουρα δεν είναι φλώροι. Είναι όμως ρεζίληδες που πήγαν κάτω από τους φλώρους και τον Άδωνι. Ένα πράγμα έχω να τους πω. Φτου σας ρεζίληδες! Κάποιοι συναγωνιστές (στη ΝΑ) περιμένουν κίνηση καραμανλικών. Θα γίνει αλλά τον επόμενο αιώνα!
Διάβασα σε ένα άρθρο για πολιτικούς που χτυπάνε τις γυναίκες τους. Παραλείφθηκε ένα πολιτικό ζευγάρι, του Μητσοτάκη. Του έχει βάλει τα «δύο πόδια σε ένα παπούτσι». Τον έχει «σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε». Εμπλέκεται σε σημαντικά ζητήματα της ΝΔ. Τις λεπτομέρειες τις αφήνει στο Κυριάκο.  Αυτή είναι η σκιώδης πρόεδρος της ΝΔ, η Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Συνήθως δεν της φέρνει αντίρρηση. Εάν όμως δεν συμμορφώνεται, τον αρχίζει στα μπιν***κια, τις κλωτσιές και τις σφαλιέρες.
Το σλόγκαν του Κυριάκου Μαρεβάκη ήταν «από την Αρχή» δηλαδή εννοούσε ότι θα κάνει αλλαγές. Μάλιστα υποστήριζε ότι σε ένα μήνα η ΝΔ θα είναι ένα άλλο κόμμα. Τελικά, με την ανακοίνωση των συντονιστών και των τομεαρχών αποδείχθηκε πόσο ψεύτης και απατεώνας είναι. Κύκλοι του Κυριάκου Γκραμποφσκάκη ισχυρίζονται ότι η κατάσταση είναι ιδιαίτερα σοβαρή για να τα εμπιστευτούν χαρτοφυλάκια σε πρόσωπα χωρίς εμπειρία. Μπορεί να είναι σωστό. Γιατί όμως κορόιδεψε τους ψηφοφόρους της ΝΔ υποσχόμενος αλλαγή; Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης. Δεν έχει σημασία τι υποσχέσεις θα δώσει και τι πρόγραμμα θα φτιάξει. Ότι και να πει ψέματα θα είναι.

Μιχάλης