Αυτοί δεν θα πληρώσουν;

Β ΕΘΝΙΚΗ
Κατέστρεψαν τη χώρα μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Πολλούς μας έχουν φτάσει σε εξαθλίωση και οι ζωές μας είναι οριστικά και αμετάκλητα κατεστρεμμένες. Αυτοί έχουν μεγάλες περιουσίες από αυτά που έχουν αρπάξει με νόμιμους και παράνομους τρόπους. Αυτοί είναι μια χαρά και εμείς είμαστε εξαθλιωμένοι η κατεστραμμένοι από τα δικά τους λάθη και τις δικές τους κλεψιές. Πολλοί από αυτούς έπρεπε να είναι στη φυλακή με πολύ βαριές ποινές.
Τώρα οι ψευτοδημοσκοπήσεις εμφανίζουν τον ψευτοαρχηγό της Νέας Δημοκρατίας ως καταλληλότερο από τον Τσίπρα με μεγάλη διαφορά. Είναι ψευτοδημοσκοπήσεις γιατί παρουσίαζαν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ντέρμπυ και τελικά η διαφορά ήταν 20 μονάδες. Είναι ψευτοαρχηγός γιατί από τη τέταρτη θέση που βρισκόταν, πέρασε στη πρώτη με ψήφους άλλων κομμάτων και συγκεκριμένα του Ποταμιού και της Πασοκοδημάρας.

Ετοιμάζονται να ξαναγυρίσουν στην εξουσία. Από που και ως που; Η ελάχιστη τιμωρία για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι να εξαφανιστεί από τη πολιτική σκηνή. Εάν δε συμβεί αυτό, τότε οι Έλληνες θα είναι πραγματικά κάφροι και τελείως υποανάπτυκτος λαός.
Το σκεπτικό πολλών κεντροδεξιών ψηφοφόρων είναι ότι η επιλογή της Νέας Δημοκρατίας είναι καλύτερη από το ΣΥΡΙΖΑ. Με αυτό όμως το σκεπτικό καταστρέψαμε τη χώρα. Σαράντα χρόνια ψηφίζαμε Νέα Δημοκρατία επειδή ήταν προτιμότερη από το ΠΑΣΟΚ και δίναμε συνέχεια στην αθλιότητα, την παρακμή, την αναξιοκρατία, την ευνοιοκρατία, την ανικανότητα και την διαφθορά.
Ο εφιάλτης της Νέας Δημοκρατίας πρέπει επιτέλους να τελειώσει. Ούτε ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και Νέα Δημοκρατία. Εάν δεν εμφανιστεί κάτι αξιόλογο υπάρχει και το Α.Λ.Α. δηλαδή αποχή, λευκο ή άκυρο. Αυτή τη στιγμή οι μισοί ψηφοφόροι σχεδόν απέχουν. Το ποσοστό αποχής είναι 45%, ας φθάσει 80% και παραπάων. Η Νέα Δημοκρατία εκφράζει μόνο το 20% των ψηφοφόρων της κεντροδεξιάς. Όταν πέσει και άλλο το ποσοστό, αναγκαστικά θα δημιουργηθεί ένα άλλο σχήμα. Μόνο έτσι θα δημιουργηθεί μια αξιόλογη εναλλακτική στη κεντροδεξιά.
Το ερώτημα είναι εάν είναι όλοι «κακοί» στη Νέα Δημοκρατία. Η απάντηση είναι ΟΧΙ δεν είναι όλοι «κακοί» αλλά όλοι όσοι παραμένουν στη Νέα Δημοκρατία επιβαρύνονται με όλα τα εγκλήματα που έχει διατελέσει σε βάρος του ελληνικού λαού. Εάν ο κουτοπόνηρος ψευτοαρχηγός Μητσοτάκης πιστεύει ότι αυτός δεν είναι «κακός», ας δημιουργήσει ένα δικό του κόμμα όπως έκανε και η αδελφή το και πήρε 2% και όπως έκανε ο πατέρας του και πήρε 1%. Δεν μπορεί να έχει και το brand name ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ χωρίς να επιβαρύνεται για τις αμαρτίες του παρελθόντος.
Ο κουτοπόνηρος ψευτοαρχηγός εξαπάτησε τα πρόβατα που πήγαν να ψηφίσουν στις εσωκομματικές υποσχόμενος αλλαγή. Το μόνο που έκανε ήταν ότι «σκάντζαρε» αυτούς που ήταν στη πρώτη γραμμή με αυτούς που ήταν στη δεύτερη. Κατά τα άλλα είναι ακριβώς μια από τα ίδια. Υποτίθεται ότι ο Χατζηδάκης φτιάχνει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας. Είναι άνευ σημασίας γιατί όλα θα είναι ψέματα όπως τα 18 σημεία του Σαμαρά. Θα είναι ψέματα όπως η υπόσχεση του Καραμανλή ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη για το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου και θα καθαρίσει τη χώρα από τη διαπλοκή και τους νταβατζήδες. Απλά άλλαξε τη διαπλοκή και τους νταβατζήδες και από πράσινους τους έκανε γαλάζιους.
Ο Χατζηδάκης θα έπρεπε να έχει στη πλάτη του ισόβια όπως και Αλογοσκούφης, ο Παπαθανασίου και ο Καραμανλής γιατί συνειδητά οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή. Στη μπανανία που λέγεται Ελλαδιστάν όμως ποτέ δεν θα μπουν στη φυλακή. Δεν μπορεί όμως σε καμία περίπτωση το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας να διεκδικήσει την εξουσία. Εμείς πληρώνουμε τώρα τα λάθη τους και τις κλεψιές τους. Αυτοί δεν θα πληρώσουν; Θα τελειώσω με κάτι που δεν είναι δικό μου αλλά μου άρεσε πολύ και το επαναλαμβάνω. Θα τους στείλουμε (τη ΝΔ)

Εκεί Εκεί στη Β’ Εθνική ( μονοψήφια ποσοστά)

Μαζί με το Ποτάμι και τη Χρυσή Αυγή

Τ. Η.