Μιχάλη έλα πίσω στη πατρίδα!

Μιχάλη,

Διάβασα σε προηγούμενο άρθρο ότι σου λείπουν οι φίλοι σου, το Αιγαίο και οι Κυριακές στο Καραϊσκάκη. Είσαι στη Γερμανία και σε έχει φάει το κρύο και η βροχή. Αυτοί που τάιζες τόσα χρόνια είναι κύριοι. Περνάνε μια χαρά και ετοιμάζονται να έρθουν πάλι στην εξουσία με τον κυρ-jackass που μοιραζόσαστε μαζί μια τριπλή ιδιοκτησία στη Τήνο.
Αυτοί που τάιζες την αράζουν σε κάτι ξαπλώστρες με 30 πόντους στρώμα απέναντι από τη Τήνο, στη Μύκονο. Με τις ναρκοτικούρες τους, τις πουτ**ες τους, το gay sex τους την έχουν πολύ ωραία. Άλλοι προτιμάνε πιο ήσυχες αλλά εξίσου ωραίες καταστάσεις. Πάνε τις Κυριακές στου Καραϊσκάκη,  στη Λεωφόρο η αλλού και βλέπουν τη μπαλίτσα τους. Έχουν όλους τους φίλους τους και πάνε στη Κηφισιά και διασκεδάζουν. Εάν γουστάρουν πάνε και στα μπουζούκια άμα λάχει.

Μην είσαι χαζός! Θα σε φάει η μαύρη ξενιτιά. Ακόμη και οι Γερμανοί, εάν θέλουν έρχονται ενάμιση μήνα στην Ελλάδα. Νομίζεις ότι είσαστε όλοι μαζί. Έτσι νομίζαμε και εμείς και τα στηρίζαμε τα καθάρματα με κάθε τρόπο. Αργά καταλάβαμε ότι δεν είμαστε μαζί αλλά αυτοί είναι οι θύτες και εμείς είμαστε τα θύματα. Κατάλαβε το! Καθένας για τη πάρτη του όπως σκέφτονται αυτά τα καθάρματα.
Εσύ έκανες τη δουλειά σου σωστά δηλαδή εξυπηρετούσες τα συμφέροντα των μετόχων της Siemens. Έδειξες υπερβάλλοντα ζήλο και παρανόμησες αλλά πάντως εξυπηρετούσες τα συμφέροντα των μετόχων της Siemens. Αυτά τα καθάρματα ψηφίστηκαν για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των πολιτών. Όχι μόνο δεν το έκαναν αλλά τους έκλεβαν και από πάνω. Δεν λέμε ότι είσαι αθώος αλλά εάν είσαι μια φορα ένοχος αυτά τα καθάρματα είναι δέκα.
Γύρνα πίσω και θα τη γλυτώσεις πολύ φθηνά. Θα υπάρξει ποινή και μπορεί να χρειαστεί να δώσεις κάτι πίσω. Φυλακή όμως δεν θα μπεις. Εμάς μας ενδιαφέρει να τιμωρήσουμε τους πολιτικούς και τους δημόσιους υπαλλήλους που η δουλειά τους ήταν να υπερασπίζονται τα συμφέροντα των πολιτών. Καταχράστηκαν την εξουσία που τους έδωσε ο λαός και τη χρησιμοποίησαν εναντίον του λαού.
Τι θα κάνουν οι μέτοχοι της Siemens με σένα είναι δικό τους θέμα. Κανονικά πρέπει να σου δώσουν βραβείο. Πέστο και στα άλλα τα παιδιά στη Siemens. Πέστο και στο Χρήστο (Καραβέλα) εάν τον δεις στο Μόναχο. Εντάξει δεν τα πάτε πολύ καλά γιατί τονε σουτάρησες από την εταιρεία αλλά μπορείς να κάνεις μια εξαίρεση. Εάν τα δώσεις τα καθάρματα θα σε απαλλάξουμε και θα ονομάσουμε και λεωφόρο προς τιμή σου. Ποια θέλεις, τη Πανεπιστημίου, τη Σταδίου η την Ακαδημίας; Μήπως προτιμάς τη Κηφισίας που είναι κοντά στα γραφεία της Siemens; Κανόνισε τα και έλα σύντομα. Σε περιμένουμε! Θα σου κάνουμε υποδοχή όπως έκαναν παλιά οι γαύροι στο Λοσάντα, το Βιέρα και το Νικολάου! Αρκεί να τα δώσεις τα καθάρματα.

Αντώνης Λ.